Ota yhteyttä: 050 411 0462
Tuo autosi Elpemakin Katsastus- ja korjauspalveluUN Evijärvellä
Toimipisteemme sijaitsee Evijärvellä ja palvelee koko
Järviseudun aluetta. Teemme henkilöautojen määräaikais- ja valvontakatsastukset
edullisesti, ja saat meiltä myös huolto- ja korjaamopalvelut. Auton katsastus tulisi suorittaa vuosittain.

Autokatsastukset sujuvasti AJANVARAUKSELLA TAI myös ilman ajanvarausta!

Katsastamme henkilöautot, pakettiautot, kevytperävaunut, matkailu- ja asuntoautot, mopoautot ja tieliikennemönkijät. Suoritamme sekä määräaikais- että valvontakatsastuksia. Elpemakilla hoidat katsastuksen hintaan 48 € + mahdolliset päästömittaukset.

Määräaikaiskatsastukset

Määräaikaiskatsastuksessa tarkastetaan muun muassa jarrut, valaisimet, varusteet, alusta ja ohjaus, pakokaasupäästöt, rekisteriin merkityt tiedot sekä se, että ajoneuvo on liikenteessä turvallinen. Määräaikaiskatsastuksessa myös valvotaan ajoneuvoa koskevien verojen ja maksujen suorittamista.

Valvontakatsastukset

Ajoneuvo voidaan määrätä tietyissä tilanteissa valvontakatsastukseen. Näin voi tapahtua, jos poliisi-, tulli- tai rajavartiomies katsoo, että ajoneuvon kunto ja erityisesti jarrujen puutteet voivat aiheuttaa sellaisen turvallisuusriskin, että perusteellisempi tarkastus on aiheellinen. Valvontakatsastus voi olla tarpeen myös tapauksissa, joissa aiemmin annettua korjauskehotusta ei ole noudatettu.

TRAFICOMIN OIKAISUVAATIMUS

Mikäli olet tyytymätön saamaasi katsastuspäätökseen, voit tehdä oikaisuvaatimuksen. Lisätietoa Traficomin nettisivuilla:
http://www.traficom.fi/tieliikenne/katsastus/oikaisuvaatimus

Traficom perii maksunoikaisuvaatimuksen käsittelystä

Hinnasto

Kaikki katsastukset: 48 euroa*
Päästömittaus (diesel): 22 euroa
Päästömittaus (bensiini): 12 euroa
OBD: 10 euroa
Jälkitarkastus alk. 10 euroa**

*Tarjoamme 10 % alennuksen henkilö-, paketti- ja matkailuauton sekä matkailuvaunun katsastuksen normaalihinnasta asiakkaille, joilla on voimassa oleva SF-Caravanin jäsenkortti.

**Elpemakilla korjatuille ajoneuvoille jälkitarkastus on ilmainen.

Korjaamopalvelu

Eikö auto mennyt katsastuksesta läpi?

Ei huolta, sillä me Elpemakilla korjaamme vian, ja saat lisäksi meillä korjatulle autolle jälkitarkastuksen ilmaiseksi. Korjaamopalveluihimme kuuluvat henkilöautojen yleiskorjaukset, ilmastointihuollot ja renkaiden vaihdot. Korjaamme sekä raskaan kaluston ja työkoneet että henkilöautot ammattitaidolla ja vuosikymmenten kokemuksella. Kannattaa tutustua myös korjaamoasiakkaiden haettavissa olevaan rahoitusmahdollisuuteen, jonka tarjoaa Resurs Bank AB.

**Elpemakilla korjatuille ajoneuvoille jälkitarkastus on ilmainen.

Raskaan kaluston korjauspalvelut

Meillä on vuosikymmenien kokemus kuljetus-, maanrakennus- ja metsäalan kaluston huolloista ja korjauksista. Teemme työkoneiden ja raskaan kaluston hydrauliikka-asennukset, ilmastointihuollot ja muut huollot kokemuksella ja asiantuntevasti. Meiltä saat kalustoon myös varaosat, ja voimme tehdä raskaan kaluston pakokaasumittaukset, renkaiden vaihdot sekä tasapainotukset.

Soita 050 411 0462 ja varaa aika katsastukseen!

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi